Terug

Volg Shownieuws

Al paar honderd Harry Styles-fans wachten voor Ziggo Dome

Nieuws

9 juli 2022, 13:43

In totaal hebben zo'n 250 Harry Styles-fans zich zaterdagmiddag verzameld voor de Ziggo Dome, laat directeur Danny Damman het ANP rond 13.00 uur weten.

"Het is een vrij rustig beeld, rustiger dan toen met Billie Eilish. Mensen hebben goed geluisterd." De Britse zanger Harry Styles treedt zaterdagavond op in een uitverkochte Ziggo Dome.

De sfeer voor de ingang van de evenementenhal is gemoedelijk, ziet Damman. "Het zijn vooral meiden van tussen de 14 en 16 jaar, de jongens zijn zwaar in de minderheid." Veel fans hebben kleurige outfits aan en zitten in groepjes voor de ingang, soms op de grond, soms op meegebrachte klapstoeltjes. Een aantal fans is met stiften in de weer en schrijven alvast teksten op stukken karton en vlaggen voor tijdens het concert.

De directeur verwacht dat het de komende uren drukker gaat worden en ziet op dit moment al steeds meer "plukjes mensen" aankomen. Vrijdag was het behoorlijk druk voor de Ziggo Dome, vooral vanwege de opening van een pop-upstore, liet Damman toen weten. Daar konden fans alvast shirts en andere items van hun popidool kopen. Later kwamen er nog wat fans met een slaapzak, die wilden overnachten voor de deur. Dat is echter verboden en de fans zijn weggestuurd.

De directeur drukte fans vrijdag op het hart niet te vroeg te komen, omdat kaarten verbonden zijn aan een vaste zitplaats. De directeur voegt daar zaterdag aan toe dat toch wel een klein groepje mensen vooraan kan staan. "Maar het gaat echt om een heel klein percentage van de tickets."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.