Terug

Volg Shownieuws

Popidool Harry Styles eindelijk in uitverkochte Ziggo Dome

Nieuws

9 juli 2022, 09:09

Fans hebben even geduld moeten hebben, maar popidool Harry Styles staat zaterdagavond dan eindelijk in een uitverkochte Ziggo Dome. Eigenlijk zou zijn Nederlandse concert al op 27 maart vorig jaar zijn, maar vanwege de coronacrisis werd die show uitgesteld. De Britse zanger is voor het eerst sinds vier jaar weer in Nederland.

Twee keer eerder stond de voormalig One Direction-zanger solo op een Nederlands podium: in de AFAS Live in 2017 en in de Ziggo Dome in 2018. Het concert van zaterdagavond is onderdeel van zijn Love On Tour-tournee.

Het succesvolle album Fine Line (2019) staat centraal tijdens de concerten. Op de plaat staan hits als Watermelon Sugar, Adore You en Golden. Ook komen er nummers van zijn nieuwste plaat Harry's House (2022) en zijn debuutalbum Harry Styles (2017) voorbij. Daar brak hij mede dankzij de grote hit Sign of the Times mee door.

De 28-jarige Harry Styles was jarenlang lid van de Britse boyband One Direction. Die vormde hij samen met Louis Tomlinson, Zayn Malik, Niall Horan en Liam Payne. Toen Malik in 2015 uit de band stapte, namen de mannen voor onbepaalde tijd een pauze. In 2016 tekende Styles een solocontract.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.