Terug

Volg Shownieuws

Albert Verlinde haalt uit naar Giel Beelen: 'Hartstikke laf'

Nieuws

12 jan 2022, 09:45

Albert Verlinde is niet te spreken over hoe Giel Beelen handelt in de rel rondom 'zijn' kruidenmiddel Shambala. In de uitzending van Shownieuws noemt hij de radio-dj dan ook 'hartstikke laf'.

Uit onderzoek (zie video bovenaan deze pagina) van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit blijkt deze week dat het kruidenmiddel - dat Giel Beelen vol lof heeft gepromoot de afgelopen tijd - stoffen als harmine, harmaline en tetrahydroharmine bevat. Deze kunnen leiden tot misselijkheid en braken, maar ook hallucinaties, coördinatiestoornissen, verstoord zicht en verlamming.

'Ben er gewoon'

Albert vindt het dan ook heel apart dat Giel niet reageert op de ophef. "Hij heeft kennelijk verschijnselen dat hij niet meer kan praten vandaag, wat ik echt belachelijk vind", aldus de Shownieuws-deskundige. "Laatst hadden we Lieke van Lexmond, die meteen naar buiten kwam en zei: 'We wisten het niet en we hebben er meteen werk van gemaakt.' Ben er gewoon."

Not done, aldus Albert over Giels actie. "Het is hartstikke laf eigenlijk. (...) Ik snap Giel Beelen ook echt niet. Ik snap sowieso bekende Nederlanders niet die elke hobby die ze hebben meteen tot een business maken. Van: daar ga ik een vak van maken! Hou er toch eens even mee op."

Het hele fragment is te zien in de video hieronder.

Albert haalt uit naar Giel Beelen
2:06
Albert haalt uit naar Giel Beelen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.