Terug

Volg Shownieuws

Albert Verlinde onthult welke BN'er 'in het echt niet aardig is'

Nieuws

1 apr 2024, 09:54

Albert Verlinde haalde eerder in Vandaag Inside al eens stevig uit naar Matthijs van Nieuwkerk (zie video), dit keer zijn Giel Beelen en Trijntje Oosterhuis de pineut bij de theaterproducent en presentator.

In het verleden was Albert nog dé 'roddelkoning' van Nederland en Shownieuws-deskundige. Nog steeds krijgt hij met enige regelmaat 'juice' binnen over mensen, zo vertelt hij in de VI-rubriek In De Wandelgangen.

"Mensen blijven altijd verhalen vertellen. Als ze je tegenkomen zeggen ze: ‘Ik heb nog wel iets.’ Laatst ook. Ik had pech met de wagen, dan komen ze me wegslepen en dan begint zo’n man te vertellen over alle BN’ers die hij een keer heeft weggesleept. Wie er dan aardig was en wie er niet aardig was."

Giel Beelen en Trijntje Oosterhuis

Over wie ging dat dan? "Giel Beelen was heel onaardig geweest en Trijntje Oosterhuis zat een half uur in de auto te bellen en die zei steeds van: 'Wacht maar'." Trijntje liet juist de takelwagen wachten, in plaats van andersom. "Toen is die man weer weggereden, die dacht: het is goed, moet ik een half uur staan wachten tot je uitgebeld bent… Dat soort verhalen krijg ik dan."

Verderop In de Wangelgangen deelde Albert nog een primeur met tafelheer Wilfred Genee. Bekijk de video hieronder!

Albert Verlinde deelt primeur In de Wandelgangen: ‘Dat mocht niet in de uitzending’
3:15
Albert Verlinde deelt primeur In de Wandelgangen: ‘Dat mocht niet in de uitzending’

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.