Terug

Volg Shownieuws

Albert Verlinde openhartig over veelbewogen carrière

Nieuws

3 okt 2022, 07:41

Albert Verlinde, hèt boegbeeld van de Nederlandse showbizz, zit 30 jaar in het vak. Entertainmentprogramma's en musicals, alles wat Albert aanraakt krijgt net dat beetje extra schwung...

Shownieuws-deskundige Bart Ettekoven spreekt hem uitgebreid over zijn veelbewogen carrière met hoogte- en dieptepunten en Albert laat zich ook uit over het contact met Humberto Tan...

Het openhartige gesprek met Albert Verlinde is in de video hierboven te zien.

Verlinde begon in 1992 als presentator bij het programma Showtime op RTL 4. Sindsdien was hij te zien bij diverse programma's, waaronder de entertainmentprogramma's RTL Boulevard bij RTL 4 en Shownieuws bij SBS6.

"Een bijzondere week; 30 jaar geleden maakte ik mijn presentatie debuut met Paulien Huizinga in showtime bij RTL 4," schrijft Verlinde zelf zondag op Instagram. Bij het Instagrambericht deelt hij een foto van het AVROTROS-blad TrosKompas, waar een foto op te zien is van Verlinde en Huizinga. "Mooie voorpagina Tros kompas," vindt de producent. "30 jaar op tv. 30 jaar entertainment rubrieken. Wat vliegt de tijd!!"

Albert was tot voor kort nog te zien als expert bij Shownieuws, maar gaf een paar weken geleden aan te stoppen. Zijn contract liep nog tot mei 2023, maar Verlinde liet weten dat het "teveel werd". "Mijn dagen zitten vol met mijn werk als producent, mijn lidmaatschap van de gemeenteraad en talloze extra functies. Ik merkte dat het te zwaar werd om 's avonds dan ook nog naar de studio te rennen."

Albert Verlinde stopt bij Shownieuws
3:06
Albert Verlinde stopt bij Shownieuws

Vajèn van den Bosch heeft veel te danken aan Albert. Ze vertelt hier meer over in de video hieronder...

Vajèn over Albert
11:01
Vajèn over Albert

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.