Terug

Volg Shownieuws

Alkan Çöklü openhartig over Special Forces VIPS: 'Het was een emotionele roller coaster'

Nieuws

12 jan 2022, 12:44

Afgelopen weken was Alkan Çöklü te zien in Special Forces VIPS, een intensieve training waarbij BN'ers zowel fysiek als mentaal op de proef worden gesteld. Helaas heeft de acteur tijdens de laatste aflevering van het programma de handdoek in de ring gegooid. "Ik geef op," zei hij dan ook met tranen in zijn ogen.

Aan Shownieuws vertelt Alkan erg openhartig over zijn avontuur. "Het was voor mij sowieso een emotionele roller coaster," begint hij zijn verhaal. Vlak voor de start van het programma had hij na een lange tijd eindelijk weer goed contact met zijn vader en dat hakte er wel in.

Vanaf dag één kwam de acteur al tot een realisatiemoment. Toen hij aankwam en de stafleden zag staan besefte hij zich heel goed wat hij al die jaren had gemist.

Niet alleen mentaal was het een uitdaging, ook fysiek zat het Alkan niet mee. "Ik vond het moeilijkst dat ik bij dag twee mijn rug helemaal had verrekt, na die val. Ik voelde mijn rechterbeen niet meer op dat moment. (...) Ik raakte helemaal in paniek."

Gelukkig heeft de acteur veel levenslessen uit het programma gehaald. "Diep van binnen geloof ik gewoon in mijzelf, maar er zijn gewoon dingen in het verleden gebeurd waardoor al die dingen remmen."

Ondanks Alkan het heeft opgegeven, is hij erg trots op zijn deelname. "Het is echt goed zo. Ik ben veel verder gegaan dan ik ook had gedacht."

Al zijn uitspraken over Special Forces VIPS zijn te zien in de video bovenaan de pagina. Header foto: Shotbysud

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.