Terug

Volg Shownieuws

Amanda Balk doet pijnlijke onthulling over Afrojack

Nieuws

4 okt 2022, 20:05

Tijdens een 'vraag maar raak'-sessie op Instagram, ook wel Q&A genoemd, beantwoordt Amanda Balk een opvallende vraag. Een van haar volgers vraagt de mediapersoonlijkheid of dochtertje Vegas helemaal geen contact meer heeft met haar vader...

Balk geeft aan dat de twee elkaar niet zien, maar dat ze het geen probleem zou vinden als Nick van de Wall, beter bekend als Afrojack contact zou opnemen met hun dochter. "Vegas heeft helaas geen contact met haar vader. Maar hij blijft van harte welkom in haar leven", schrijft Balk in haar Stories. 

Begin 2021 sloot de dj zijn dochter eindelijk weer in de armen na een lange tijd. Hiermee leek de rust weer te zijn wedergekeerd na de 'oorlog' tussen Amanda en Nick. Het management van Amanda liet destijds weten dat de twee weer 'on speaking terms' zijn. Hoe de band nu is tussen de twee laat Amanda niet weten in het bericht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.