Terug

Volg Shownieuws

Amanda Balk reageert voor het eerst op witwaszaak

Amanda Balk reageert voor het eerst op witwaszaak

Nieuws

26 jan 2021, 19:40

Nadat het Openbaar Ministerie de witwaszaak tegen Amanda Balk heeft geseponeerd, heeft de realityster dinsdag in Shownieuws voor het eerst gereageerd.

"Je weet zelf dat je onschuldig bent", zegt Amanda Balk tegen de camera's van Shownieuws. "Maar het is niet fijn dat mensen je toch gaan beschuldigen. Uiteindelijk zie je toch de uitkomst en ben ik blij dat dat stuk is afgesloten."

In de video boven dit artikel is een deel van Amanda's reactie te zien, een uitgebreid interview met Amanda Balk zie je dinsdagavond in Shownieuws rond 23 uur op SBS6.

Overval

De 33-jarige Balk, vooral bekend van De Gouden Kooi, werd verdacht van het witwassen van geld samen met haar ex-partner Stavros T. Zij zat in januari 2019 een paar dagen in de cel, maar hield altijd vol dat ze onschuldig was.

T. wordt nog wel vervolgd, onder meer voor witwassen en het telen van hennep.

De realityster werd eerder deze maand nog bruut overvallen. Onlangs was Amanda samen met dochtertje Vegas thuis toen het gebeurde. Ze is enorm geschrokken, zo liet ze eerder al aan Privé weten: "Ze hebben mijn keel dichtgeknepen, mij geschopt en geslagen. Ik voelde niets van de klappen, het enige wat ik schreeuwde, was: ’Kom niet aan mijn kind!’ Vegas had zich in de kast verstopt. Ik voel me zo verdrietig.” Het hele verhaal zie je in de video hierboven.

Overval op Amanda Balk
1:25
Overval op Amanda Balk

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.