Terug

Volg Shownieuws

André Hazes op liefdesvakantie met Sarah

André Hazes op liefdesvakantie met Sarah

Nieuws

23 apr 2021, 14:52

Het lijkt erop dat André Hazes en zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen gaan genieten van hun eerste liefdesvakantie. De twee zijn samen gespot op een vlucht naar Ibiza.

De populaire Youtuber en Instagrammer Fawry not Sawry heeft tips gekregen over hun reis en ook een screenshot vanuit het vliegtuig toegestuurd gekregen. Zo te zien hebben de zanger en zijn vriendin het ontzettend gezellig. Eerder deze maand was de zanger ook al naar het feesteiland afgereisd voor werk, maar daar was Sarah hoogstwaarschijnlijk niet bij (zie video hierboven).

Het management van André heeft nog niet gereageerd op dit tripje van de zanger. Zowel Sarah als André hebben vrijdagmiddag (nog) niets op hun eigen socials gezet en het is dus ook niet bekend hoe recent deze foto is.

Officieel

André bevestigde begin deze maand in Beau dat hij verliefd is op Sarah. Toen Beau André op de man af vroeg of Sarah nu wel of niet zijn nieuwe liefde is, zei hij met veel moeite: "Ehm ja. Ja. Ik ben wel gek op dat meisje, ja."

De zanger vertelde eerder al in een uitgebreid gesprek met Patty Brard in Shownieuws (zie de video hieronder) dat Sarah een goede vrouw voor hem zou kunnen zijn. Hij leerde haar kennen rond het einde van zijn relatie met Bridget Maasland. "We zaten allebei in de slechtste periode van ons leven", aldus André aan Patty. "Zij is daarna ook naar een afkickkliniek gegaan voor een drank- en drugsverslaving. Zij is nu anderhalf jaar clean. We hebben altijd contact gehouden voor als ik het even niet meer zag zitten."

André Hazes in Shownieuws over breuk
0:57
André Hazes in Shownieuws over breuk

(screenshots: Instagram Fawry not Sawry)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.