Terug

Volg Shownieuws

André van Duin over nieuwe liefde: 'Hij vult de eenzaamheid op'

André van Duin over nieuwe liefde: 'Hij vult de eenzaamheid op'

Nieuws

2 mrt 2022, 18:37

Het gaat weer goed met André van Duin. De komiek blaast onlangs 75 kaarsjes uit (zie video hierboven) en dat deed hij niet alleen, maar met zijn nieuwe vriend. En volgens André is Fernando, zoals de beste man heet, alles wat hij nodig heeft.

De komiek heeft een moeilijke tijd achter de rug. Zijn echtgenoot Martin overleed begin 2020 aan de gevolgen kanker. Gelukkig zorgt Fernando weer voor een lach op het gezicht van André, zo maakte hij onlangs zelf bekend in De Telegraaf. De twee drinken een koffietje en dat klikte enorm.

Dat André nu niet meer alleen zijn avonturen hoeft te beleven doet hem goed, laat hij nu in Weekend weten. "Hij vult de eenzaamheid op. Eerst kwam ik alleen thuis, nu is dat niet meer zo." De twee tortelduifjes staan samen op en gaan naar de bioscoop of lekker op een terrasje zitten. "Dat zijn allemaal dingen die je in je eentje niet doet."

Harstsikke gezellig dus. Daarom besluit het stel ook al om samen te wonen. "Er is dan weer een beetje reuring in het huis. (...) Hij is wat drukker en hij praat ook meer dan ik. Wat dat betreft denk ik dat hij wat meer aandacht vraat. Verder is hij heel de dag vrolijk, nooit chagrijnig."

Op de gevoelige plaat

Onlangs spreekt William Rutten nog met een openhartige André in de online serie Op de gevoelige plaat. Je ziet het hele gesprek in de video hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.