Terug

Volg Shownieuws

Antje Monteiro moest op dieet van Joop van den Ende

Nieuws

1 juli 2022, 16:25

Ruim twintig jaar geleden speelt Antje Monteiro in de musical Aida. En dit een grote droom van haar is, geeft theaterproducent Joop van den Ende haar toentertijd een opvallende tip.

"Ik herinner me nog goed dat producent Joop van den Ende na de perspresentatie naar mij en mijn tegenspeler toe kwam", blikt de actrice terug in de Libelle. "En zei: 'Nu alleen nog wat kilo’s eraf, meiden, dan is het perfect.' Antje besluit direct het advies van Joop op te volgen en valt binnen no-time vijf kilo af.

Niet oké, vindt ze nu. "Als ik er nu over nadenk, zou een producent in deze tijd natuurlijk nooit meer zo’n opmerking kunnen maken, hè. Weet je wat het is: ik ben klein van stuk. Als ik aankom, zie je dat meteen."

Reünieconcert Aida

Eind vorig jaar was Antje nog te zien in een reünieconcert ter gelegenheid van de twintigste verjaardag van de musical Aida. Bastiaan Ragas, Antje Monteiro, Carolina Dijkhuizen en René van Kooten gaven een uniek optreden en brachten de nummers uit de voorstelling nog eenmaal ten gehore. In bovenstaande video vertelt de cast van Aida over deze reünie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.