Terug

Volg Shownieuws

Arie Boomsma incasseert flinke sneer na talkshowoptreden

Nieuws

11 jan 2022, 19:48

Arie Boomsma was maandagavond te gast bij presentatrice Margriet van der Linden in talkshow 'M' om onder andere te praten over heropening van de sportscholen. Dinsdag leverde dat hem echter een flinke sneer op in het AD.

Sportschoolhouder Arie Boomsma pleitte voor de zoveelste keer voor een heropening van de sportscholen. "Want sporten is gezond", zo vat AD-columniste Angela de Jong zijn verhaal echter samen. "En de rekeningen van Arie moeten natuurlijk ook betaald worden, maar dat zei hij er niet bij"...

Angela doelt hierop het feit dat Arie 'gewoon' handelt uit eigenbelang. "Hij bewoont een miljoenenboerderij in Abcoude en als zijn sportscholen over de kop gaan, dan kan hij daar natuurlijk zijn biezen pakken", zegt de tv-recensente in het AD. Angela vervolgt haar verhaal. "Maar ik kreeg een wegtrekker toen hij op de vraag van een andere tafelgast - of hij bereid is om QR-codes te controleren aan de deur - begon te sputteren over hoe belangrijk sporten is voor antivaxers".

Voor het laatste heeft Angela geen enkel begrip. Want volgens Boomsma zijn antivaxers over het algemeen laagopgeleid en dik. En die mensen wil hij niet weigeren. "Tja, alsof die laaggeletterden een Zuidas-salaris (lees: rijke wijk in Amsterdam red.) verdienen en zich het lidmaatschap van zijn luxe Amsterdamse BN'er-gym kunnen veroorloven. Maar gelukkig voor Arie zat hij bij M, dus hoefde hij een kritische vervolgvraag niet te vrezen", besluit Angela in haar column.

VI Vandaag

Naast 'M', zijn er nog talloze andere talkshows in Nederland. Zo ging maandagavond het programma VI Vandaag van start. En scoorde direct goed met maar liefst 1.064.000 kijkers. In de video bovenaan de pagina zie je hoe de drie heren een tijd terug aankeken tegen het nieuwe programma dat maandag van start is gegaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.