Terug

Volg Shownieuws

Artiesten blikken terug op De Vrienden van Amstel Livestream

Artiesten blikken terug op De Vrienden van Amstel Livestream

Nieuws

17 jan 2021, 09:54

De eerste digitale editie van de Vrienden van Amstel Live vond gisteravond plaats. In totaal hebben vooraf meer dan een half miljoen mensen een kaartje voor het evenement aangevraagd. De optredende artiesten hebben het in ieder geval enorm naar hun zin gehad, zo blijkt op social media.

Zo plaatsen Suzan en Freek een foto van hun optreden en schrijven: "Dit was zooooo leuk!!! Hopelijk hebben jullie net zo genoten als wij vanavond!"

Aan Jochem Myjer gisteravond de eer om het bier te verzorgen. En dat vond hij naar eigen zeggen 'gaaf'. Zo schrijft hij op Instagram: "Wat een feest om de biertap-menéééér te zijn bij @vriendenvanamstel! Als niet-zanger er gewoon zo mogen zijn was zo gaaf! Het voelde toch een beetje of ik als biljarter mee mocht doen met het Nederlands Elftal! Wat een feest. Met zoveel vriendjes en vriendinnetjes! Dat geeft moed en hoop voor de maanden die komen! Het komt uiteindelijk allemaal weer goed. Het wordt altijd weer lente!"

Ook Armin van Buren zorgde er met zijn muziek voor dat de voetjes van de vloer gingen. Hij noemt de avond op social media zelfs 'magisch'.

Ook Roel van Velzen heeft genoten, maar heeft volgend jaar toch liever een Vrienden Van Amstel Live-concert mét publiek. "Jongens wat was dit onbeschrijfelijk leuk om te doen... maar heel graag volgend jaar wel weer met het publiek hier in Ahoy!" schrijft hij.

Guus Meeuw genot ook weer van het optreden De zanger hoopt dat de mensen thuis ook zo genoten hebben. Gisteravond was het concert in ieder geval trending op Twitter. "Lekker sfeertje hier" en "Wat een prachtige show! Blijf maar twee weken optreden. Heel Nederland kan dit wel even gebruiken", is er onder andere geschreven door de kijkers.

Kraantje Pappie vond het naar eigen zeggen 'top' om te doen. Hij trad onder andere op met Rolf Sanchez en rapper Snelle.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.