Terug

Volg Shownieuws

Kijkers genieten massaal van online Vrienden van Amstel Live-concert

Kijkers genieten massaal van online Vrienden van Amstel Live-concert

Nieuws

16 jan 2021, 21:05

De eerste digitale editie van de Vrienden van Amstel Live belooft niet veel af te wijken van de normale populaire concertserie. "Het enige verschil: het publiek moet nu zelf een drankje neerzetten, de slingers ophangen en zal op de bank moeten dansen. De rest doen wij", vertelde zanger Roel van Velzen eerder deze zaterdag. Nu het concert ook daadwerkelijk begonnen is, wordt er massaal positief gereageerd.

In totaal hebben vooraf meer dan een half miljoen mensen een kaartje voor de digitale Vrienden van Amstel aangevraagd. En dat is te merken, op Twitter is het concert inmiddels trending.

"Een avondje muziek. We maken het gezellig. Even lekker wat anders, met bijbehorende hapjes", "Genieten van #vriendenvanamstellive top geregeld!", "Lekker sfeertje hier" en "Wat een prachtige show! Blijf maar twee weken optreden. Heel Nederland kan dit wel even gebruiken", wordt er onder andere geschreven. Hieronder nog meer reacties.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.