Terug

Volg Shownieuws

Baby van Rens Kroes nu al 'fotomodel'

Baby van Rens Kroes nu al 'fotomodel'

Nieuws

27 feb 2021, 15:32

Rens Kroes beviel vorig jaar oktober van Maya Jade. Veel foto's van haar dochter deelt ze niet, maar zaterdag maakte de de chiazaad-goeroe en zus van Doutzen een uitzondering. En wat voor één!

"Ontmoet Maya Jade. Onze klein, lief, nieuwsgierig en enthousiast poppetje", schrijft Rens onder een schattig kiekje. "Je kijkt nu al goed in de camera! Vraag me af van wie je dat hebt..." Met een tante die Doutzen heet, weten we daar allemaal het antwoord wel op.

De volgers van Rens smullen ook van de foto. "Prachtig!", reageert Xelly Cabau. Iemand anders schrijft: "Och wat een pure schoooonheid."

Himalaya lampjes en mantra's

Rens beviel 23 oktober van Maya Jade. Zij is het eerste kindje van de kookboek-schrijfster en haar vriend Sid. "Ze is thuis in een mooie, verwarmende omgeving (incl. Himalaya lampjes, etherische oliën, mantra’s, bad en houtkachel) geboren met de mooiste en de meest liefdevolle vrouwen en natuurlijk papa om haar heen", schreef Rens toentertijd op social media.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.