Terug

Volg Shownieuws

Doutzen woest om coronatest bij kinderen: 'Blijf van onze kinderen af!!!!'

Doutzen woest om coronatest bij kinderen: 'Blijf van onze kinderen af!!!!'

Nieuws

14 jan 2021, 13:18

Doutzen Kroes en haar man Sunnery James zijn niet te spreken over het testen van jonge kinderen op corona. Aanleiding is de oproep van de gemeente Lansingerland om alle inwoners van 2 jaar en ouder te laten testen vanwege een uitbraak van de besmettelijkere Britse variant van het coronavirus. De geteste kinderen krijgen een dapperheidsdiploma.

NU.nl post eerder deze week op Instagram over de coronatests en het dapperheidsdiploma. Sunnery en Doutzen reageren woest! "Diep triest dit! Propaganda! Blijf van onze kinderen af!!!!" tiert ze. En haar man schrijft: "Wow... Tenenkrommend!" Volgers reageren verdeeld op de felle kritiek van het koppel. "Inderdaad. Gewoon niet doen. Niet ethisch. Gruwelijk”, aldus iemand. Maar een ander valt het stel aan: "Omdat jij het er niet mee eens bent in het tenenkrommend?"

Doutzen en Sunnery zijn niet de enige BN'ers die zeer kritisch zijn over het coronabeleid en de vaccinaties. Afgelopen weekend gaf Kim Feenstra haar ongezouten mening over de publiekscampagne over de coronavaccinatie. Zo vindt ze de campagne 'bagger' en 'kut' en schreef onder meer: "Voelt eerder als een brainwash. Want als je je niet zou willen vaccineren? 'Mag' je dan straks 'minder' meedoen aan je 'oude leven' voor corona?"

De bekende ic-arts Diederik Gommers reageerde zondag live in Shownieuws op de corona-kritische Kim en de verlenging van de lockdown en dat gesprek met hem zie je in de video bovenaan het artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.