Terug

Volg Shownieuws

Babynieuws voor Kimberley Klaver

Nieuws

9 mrt 2022, 16:59

Kimberley Klaver is zaterdagnacht moeder geworden van zoontje Dani jagger Magnus. De actrice laat op Instagram weten dat zij thuis bevallen is.

"Met papa, zijn broers en zus erbij, op ons eigen fijne plekje thuis", schrijft zij onder de eerste foto van haar zoontje op Instagram.

De actrice laat weten dat alles goed is gegaan en dat Dani het super goed doet. De komende tijd zal Kimberley samen met haar man even moeten bijkomen.

Baby bubbel

Kimberley zegt even haar rust te nemen en haar telefoon weg te leggen. "Ik doe mijn tel weer weg, ga weer offline en duik nu weer even die baby bubbel in. Maar ik wilde dit mooie nieuws graag met jullie delen", schrijft zij op Instagram. De kersverse ouders zijn in ieder geval ongelofelijk trots op hun zoontje Dani. Pretecho

In bovenstaande video zie je beelden van Kimberley toen ze in 2020 zwanger was van haar eerste kindje: Julius. Kimberley keek er zo naar uit om een glimp van haar baby te kunnen opvangen, maar die liet zich via een pretecho maar lastig zien. Ze sprong daarom flink in de rondte in de hoop dat de baby zouden draaien, maar de kleine had er helaas niet zoveel zin in…

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.