Terug

Volg Shownieuws

Zwangere Kimberley Klaver kiest naam voor baby

Zwangere Kimberley Klaver kiest naam voor baby

Nieuws

14 okt 2021, 18:10

Na heel wat twijfels heeft Kimberley Klaver heeft eindelijk de naam van haar nog ongeboren kindje gekozen. Dat onthult de zwangere actrice donderdag op social media.

Kimberley, die deze zomer bekendmaakte in verwachting te zijn van een jongentje, laat op Instagram weten: "Na lang wikken en wegen kwam dan toch een ingeving waar we ons (Kimberley en haar verloofde, red) beide in konden vinden."

De actrice is helemaal in love met de gekozen naam. "Kan nu wel zeggen dat we een ware winner hebben. Dit voelt goed. Dit klopt."

Wat de naam is geworden, verklapt Kimberley uiteraard nog niet. Zelfs niets tegen haar eigen moeder. "Nee, ik vertel het nog niet, want ja we houden het echt een verrassing en inderdaad, zelfs oma moet dus ook nog even geduld hebben."

Het is het tweede kindje voor Klaver en haar verloofde Michel van den Bergh. De twee hebben samen al een 2-jarige zoon. Ook heeft Michel drie kinderen uit een eerdere relatie. De actrice maakte in mei bekend dat ze verloofd is met Michel. Ze zijn sinds 2018 samen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.