Terug

Volg Shownieuws

Bachelor-Julia openhartig over contact met Tony na heftige reünieaflevering

Nieuws

12 sep 2021, 16:20

De breuk tussen Bachelor-winnares Julia Sinning en Tony Junior heeft de gemoederen flink bezig gehouden de afgelopen week. Nu doet zij een boekje open over haar huidige contact met Tony...

Aan Shownieuws vertelt Julia dat het goed met haar gaat na de breuk met Tony. De winnares van het programma werd óók verkozen tot de nieuwe Miss Nederland. Een rol waarop zij zich volledig gaat focussen de komende tijd.

Ook onthult Julia hoe het nu gaat tussen haar en Tony, na de reünieaflevering van de Bachelor waar duidelijk werd dat het niets is geworden tussen de twee. Haar reactie hierop zie je in de video bovenaan deze pagina.

Liefdesverdriet

Het was Tony die een punt zette achter de romance met Julia. In de reünieaflevering vertelde hij dat hij zich heeft laten leiden door zijn gevoel, en dat het niet goed voelde tussen hem en Julia.

Ook werd duidelijk dat Tony afgesproken had met afvaller Maxime, en ook met haar het bed heeft gedeeld. In de video hieronder zijn de heftige beelden van de Bachelor reünie te zien.

The Bachelor-reünie zorgt voor ophef
7:34
The Bachelor-reünie zorgt voor ophef

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.