Terug

Volg Shownieuws

Tony Junior onthult ware reden achter Bachelor-exit Maxime

Tony Junior onthult ware reden achter Bachelor-exit Maxime

Nieuws

10 sep 2021, 21:38

De exit van Maxime in De Bachelor kwam enige tijd geleden compleet onverwachts. In de desbetreffende uitzending was namelijk te zien dat Maxime en Tony een romantische date beleefden. Toch vloog ze er bij de rozenceremonie uit. Tony onthult vrijdag de ware reden van haar exit bij Fawrynotsawry en René Watzema op de bank.

"Maxime had ik heel hoog zitten", begint Tony zijn verhaal. "De reden waarom zij er zo heftig is uitgegaan? Omdat zij Julia compleet liep af te zeiken achter de camera."

Tony vertelt dat Maxime hem vragen stelde over waarom Julia nog in het programma zat. Volgens Tony is het Maxime geweest die hem als eerste vertelde dat Julia geen kinderwens heeft. "Julia was niet de eerste die dat vertelde, dat was Maxime achter de camera. Na de tweede date, toen ik met haar zoende, vroeg ze 'Why the fuck zit Julia er nog in?'"

"Op dat moment dacht ik wauw, ik heb je heel hoog zitten en jij doet dit. Dit is voor mij iets doorslaggevends wat ik niet leuk vind als iemand dat doet. (...) Het zat mij hoog!"

Afgesproken

Nadat Tony in Nederland zijn twijfels aan Julia had laten weten, heeft hij Maxime thuis uitgenodigd om het uit te praten. "Daar hebben we sushi gegeten op de bank, we hebben elkaar een kus gegeven, een knuffel gegeven en ik heb haar naar huis gebracht."

Een week later hebben Tony en Julia definitief een punt gezet achter hun 'relatie'. Tony vertelt dat hij hierna nog eens met Maxime heeft afgesproken: "En toen hebben we seks gehad. Zij vond dat net zo fijn en leuk en dat wilde zij net zo graag." Tony benadrukt dat hij niet met haar het bed heeft gedeeld toen hij nog met Julia was.

Beeld: RTL

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.