Terug

Volg Shownieuws

Bachelor-Oriana doet boekje open over liefdesleven

Nieuws

9 dec 2021, 17:14

In de Bachelor schopte Oriana het tot de finale, maar werd op het laatste moment toch niet gekozen door Tony Junior. In gesprek met Grazia vertelt Oriana hoe het nu met haar liefdesleven staat.

Oriana vertelt dat het haar toch wel wat deed toen ze hoorde wat er tussen Maxime, Julia en Tony speelde na afloop van The Bachelor. "Tegelijkertijd realiseerde ik me dat als Tony nu ook niet voor mij koos, hij nooit voor mij zou zijn gegaan." Oriana zat na de reünie met veel vragen, maar heeft daar uiteindelijk nog wel met Tony over kunnen praten. "We hebben zo’n drie weken geappt om alles uit te praten. Vanaf dat moment is het goed en hebben elkaar ook niet meer gesproken. We volgen elkaar nog wel op social media, maar Tony hoeft geen contact meer te zoeken. Dat is een afgesloten hoofdstuk."

Rustig

Over haar huidige liefdesleven kan Oriana kort zijn. “Ik krijg veel DM’s, maar niet van mannen", vertelt Oriana. "Daar baal ik wel een beetje van, haha. Stiekem dacht ik wel dat ik een berichtje van een man zou krijgen.” Van een nieuwe liefde is dan ook geen sprake. “Mijn liefdesleven is heel rustig, ik ben nog steeds single”.

Onbereikbaar

Toch staat de realityster wel open voor een nieuwe relatie: “Laatst hoorde ik van iemand dat ik onbereikbaar ben. Misschien vinden mannen mij onbereikbaar omdat ik op tv ben geweest? Dat vind ik jammer, omdat ik juist een heel open persoon ben. Je kunt gewoon op me afstappen; dat vind ik alleen maar leuk. Ik sta in elk geval open voor een nieuwe liefde, nog steeds”. Julia Sinning veroverde wél het hart van Bachelor Tony. Hoe dat is verlopen en hoe zij op het avontuur terugkijkt zie je in bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.