Terug

Volg Shownieuws

Bachelor-Patricia reageert op exit: 'Blij dat het niks geworden is'

Nieuws

21 feb 2022, 13:44

Patricia Veenbaas vertelt bij Rumag Aftertalk openhartig over haar deelname aan de Bachelor. Ze laat daarbij merken niet erg verdrietig te zijn over het korte avontuur.

Patricia denkt te weten waarom ze er zo vroeg uit lag: “Blijkbaar valt hij op echt blanke meiden.” Volgens Patricia kwam het misschien ook doordat ze Thomas tijdens de cocktailparty niet apart heeft genomen. “Ik wilde wel met hem praten, want onze hele ontmoeting ging eigenlijk gewoon k*t, maar iedereen sprong zó bovenop hem.. Ik ben zo niet, ik ga dat niet doen. Al heb ik er achteraf wel spijt van, ik had dat wel moeten doen.”

Redenen

Maar voor nu is ze blij dat het tussen hen niks is geworden. "Ik heb daar zo mijn redenen voor", laat de bachelor-deelneemster weten. "Dat hou ik alleen liever voor mezelf. Het heeft met van alles te maken, ik ben blij dat het nu gewoon klaar is. Dat mijn aflevering nu voorbij is, en dat het achter de rug is. Verder ga ik er niets over loslaten.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.