Terug

Volg Shownieuws

Bart vindt 'huilie-huilie-verhaal' van Sonja Bakker niet terecht

Nieuws

19 mrt 2022, 11:30

Zaterdagavond is Sonja Bakker te gast bij het SBS6-programma Hoge Bomen. Maar Bart Ettekoven, die een voorproefje van de uitzending heeft gezien, vindt het maar een 'huilie-huilie-verhaal'.

Sonja ligt de afgelopen tijd flink onder vuur. De eierkoekgoeroe wordt namelijk beschuldigd van plagiaat en daarom hoopt Bart dat Jeroen van der Boom, presentator van Hoge Bomen, Sonja de hemd van het lijf vraagt. "Wat we nu zien is een soort huilie-huilie-verhaal hoe ze door de media is neergeslagen", aldus de deskundige over de teaser van de uitzending.

"En dat vind ik niet helemaal terecht", gaat Bart verder. Hij vindt dat Sonja juist meer de hand in eigen boezem moet steken.

Een voorproefje van van Sonja bij Hoge Bomen én Barts reactie daarop zijn te zien in de video bovenaan deze pagina.

Plagiaat

Sonja's Instagramaccount werd vorig jaar offline gehaald, omdat ze zich schuldig zou hebben gemaakt aan plagiaat. Ze zou een aantal van haar recente recepten hebben overgenomen van andere sites en vervolgens zette de eierkoekgoeroe deze dan op haar eigen pagina's. Bovendien wordt ze begin maart opnieuw beschuldigd van kopieer- en plakwerk, zo is te zien in de video hieronder.

Sonja Bakker opnieuw beschuldigd van plagiaat
3:32
Sonja Bakker opnieuw beschuldigd van plagiaat

Hoge Bomen is zaterdagavond om 21:25 uur te zien op SBS6.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.