Terug

Volg Shownieuws

Bas Muijs huilde veel na zware hartaanval

Nieuws

14 apr 2022, 20:42

Bas Muijs heeft heel wat tranen gelaten na zijn zware hartaanval van afgelopen december. "Ik heb ontzettend veel gehuild", zo vertelde de acteur donderdag in RTL Boulevard. "Met m'n ouders, met m'n vrouw, met m'n kinderen."

Volgens Muijs weet zijn oudste dochter Emma (7) "heel goed wat er gebeurd is". "We hebben veel gehuild met elkaar. Ze was heel blij dat ik niet dood ben gegaan. Daan is 4 en Annelie 2, dat is een heel ander verhaal. Die hebben me wel gemist want ik ben een maand niet thuis geweest."

De hartaanval heeft ervoor gezorgd dat Muijs nu heel anders in het leven staat. Hij gaat er nog meer van genieten. "Dit is later. Tot wanneer moet ik wachten om iets bijzonders te doen? Doe het nu, als het kan. Ik bedoel je hoeft niet al je geld over de balk te smijten, maar stel niet uit. Het kan morgen klaar zijn."

Muijs maakte woensdag bekend dat hij een hartaanval heeft gehad, zo vertelt hij zelf in de video bovenaan deze pagina. Hij onderging daarna een ingrijpende openhartoperatie van zes uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.