Terug

Volg Shownieuws

Beckhams spreken voor het eerst over periode rond vermeende affaire Rebecca Loos

Nieuws

4 okt 2023, 21:04

Victoria Beckham heeft voor het eerst uitgebreid gesproken over de periode rond de vermeende affaire van haar man David. Die tijd in 2003, waarin de oud-voetballer vreemd zou zijn gegaan met de Nederlandse Rebecca Loos, noemt ze in de woensdag verschenen Netflixdocumentaire Beckham de "zwaarste periode" uit hun huwelijk.

De Beckhams, over wie regelmatig wordt bericht dat ze in een huwelijkscrisis zitten (zie video), hebben de affaire altijd ontkend terwijl Rebecca, destijds de persoonlijk assistent van de sporter, zei dat het nieuws wel klopte.

In de documentaire wordt de verhouding niet letterlijk benoemd, maar wordt wel gepraat over die tijd. Zo zegt Victoria dat de twee elkaar kwijtraakten toen ze naar Spanje verhuisden omdat haar man voor Real Madrid ging spelen. "Ik kan niet uitdrukken hoe zwaar dat was en hoe ik me daardoor voelde", blikt Victoria terug.

De vele media-aandacht nadat het nieuws over de affaire naar buiten was gekomen, omschrijft ze als een nachtmerrie. "Het was echt een circus. Het is heel vermakelijk als het circus naar je stad komt, toch? Totdat je er deel van uitmaakt."

Tekst gaat verder onder de foto.

Ongelukkig

In die tijd had ze ook een hekel aan haar man, biecht ze op. "Ik ben waarschijnlijk, als ik heel eerlijk ben, nog nooit zo ongelukkig in mijn hele leven geweest als toen."

Ook de oud-voetballer spreekt over "vreselijke verhalen" die moeilijk waren. "Het was de eerste keer dat het huwelijk van Victoria en mij onder zulke druk kwam te staan", zegt hij. "Ik denk dat we toen niet het gevoel hadden dat we elkaar kwijtraakten, maar dat we verdronken. Ik heb eerlijk gezegd geen idee hoe we eruit zijn gekomen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.