Terug

Volg Shownieuws

Ben Saunders geeft update vanuit ziekenhuis

Nieuws

28 feb 2022, 14:55

Ben Saunders is inmiddels wat aan de betere hand, nadat hij eerder met spoed in het ziekenhuis werd opgenomen waar artsen een abces van 5,1 centimeter op zijn dikke darm constateerden.

"Ik moet nog een paar dagen aan de antibiotica en dan mag ik waarschijnlijk naar huis zonder operatie", laat de zanger, die sinds vorig jaar weer nieuwe muziek uitbrengt maandag aan Shownieuws weten. "Ik hoop dat ik snel weer op de been ben en weer door kan met mijn dagelijkse leven. Er komen leuke dingen aan die ik niet wil missen", aldus Ben.

De zanger hoopte dat het abces door medicatie zou slinken, maar dat bleek niet helemaal voorspoedig te gaan waardoor hij opnieuw naar het ziekenhuis moest. "Als het abces niet geslonken is, moet ik toch onder het mes", vertelde Ben afgelopen weekend aan Shownieuws. "Dan moet er een stuk weggesneden worden en dat zou kunnen betekenen dat ik een stoma krijg."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.