Terug

Volg Shownieuws

Ben van der Burg was ooit verliefd op Leontien van Moorsel: 'Er is gekust'

Nieuws

21 juli 2024, 13:22

Afgelopen week in De Oranjezomer deed Ben van der Burg een opmerkelijke onthulling: hij was ooit verliefd op niemand minder dan Leontien van Moorsel. Tijdens een openhartig gesprek met presentatrice Hélène Hendriks werd het verlangen van de voormalige langebaanschaatser naar de beroemde wielrenster aan het licht gebracht. Bekijk de video voor de hilarische beelden.

"Ben, wanneer was jij voor het laatst verliefd?" vraagt Hélène. "Dat is echt lang geleden. Na mijn huwelijk ben ik nooit meer verliefd geweest," bekent Ben. Hij voegt eraan toe: "Raar hè, dat je dat gevoel niet meer kent."

Vervolgens dropt hij een verrassende bekentenis: "Ik was ook ooit verliefd op Leontien." Het lijkt erop dat Leontien, die zelf ook aanwezig was bij de uitzending van De Oranjezomer, liever had gehad dat Ben dit gevoelige weetje niet publiekelijk had gedeeld.

Gekust

Maar de onthullingen stoppen daar niet. Ben vertelt dat ze samen een date hebben gehad. Op een ijskoude dag zijn ze naar de dierentuin gegaan. Hélène kon haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en vroeg direct: "Allemaal leuk en aardig, maar is er gekust?" Leontien bevestigde lachend: "Ja, er is gekust, uiteindelijk wel."

"Daarna ontmoette ik mijn vrouw, maar daarna nooit meer verliefd," zegt Ben tot slot.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.