Terug

Volg Shownieuws

Beppie Melissen in therapie om deze heftige reden

Nieuws

22 mrt 2024, 20:40

Nadat het huwelijk van Beppie Melissen is gestrand, is ze in therapie gegaan. De actrice, onder meer bekend van haar rol in Gooische Vrouwen (zie video), vertelt er deze week openhartig over in weekblad Story.

Beppie had na het stuk lopen van haar huwelijk vaker contact met haar moeder. "De band met mijn moeder is beter geworden nadat ik in therapie ben geweest", zo onthult ze. "Het is leuk om eens wat rustiger stil te staan bij gebeurtenissen uit het leven. Dat kan ik iedereen aanbevelen." Beppie wil liever niet zeggen wat voor soort therapie ze gevolgd heeft.

Gelukkig heeft de actrice nog lang van haar moeder kunnen genieten. "Ze is 99 jaar geworden. Ik denk nog heel veel aan mijn moeder. Zij heeft het met zoveel kinderen onbegrijpelijk goed gedaan. Twee wereldoorlogen meegemaakt en was ondanks alles een dappere en geestige vrouw."

Gooische Vrouwen komt terug!
3:32
Gooische Vrouwen komt terug!

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.