Terug

Volg Shownieuws

Beroepsmopperaar van Rossem heeft commentaar op nieuw decor Slimste Mens

Nieuws

27 dec 2022, 11:55

Op tweede kerstdag was het weer tijd voor een nieuw seizoen van het Slimste Mens. En het programma heeft een flinke make-over gekregen door de verhuizing van NPO1 naar NPO2.

Waar Philip Freriks het decor helemaal het einde vindt, kan Maarten van Rossem de verandering niet waarderen. En ja die menig deelt hij natuurlijk meteen.

Presentator Philip is blij met het decor en verwijst dan ook bij de start van de aflevering meteen naar het decor, zo zei hij: "We zijn voor het eerst met de wintereditie op NPO1 en ook met een prachtig nieuw decor."

Mopperende Maarten heeft minder lovende woorden over de opstelling van het nieuwe decor. "Wat vind je ervan?", vraagt Philip aan Maarten. Die daarop antwoordde: "Het had van mij niet zo gehoeven. Het schijnt een compensatie te zijn dat we van NPO1 naar NPO2 zijn gegaan." Philip is het niet eens met Maarten: "Ik vind het er wel chique uitzien. Voorheen was het wat meer tweedehands toch?"

En zo als we Maarten kennen komt hij met een comeback: "Nou mijn stoel was inderdaad tweedehands en daar is niks aan veranderd." Ook is Maarten enorm blij met zijn stoel: "Ja sinds er verwarmingselementen op zijn gemonteerd is het een prachtige stoel."

Jasper van Kuijk (46) was de winnaar van het afgelopen seizoen van De Slimste Mens, de in Zweden wonende columnist, vertelt over zijn overwinning. Bekijk de video hierboven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.