Terug

Volg Shownieuws

Bettina deelt heerlijke anekdote met man Jim Bakkum

Nieuws

26 aug 2021, 17:33

Bettina Holwerda en Jim Bakkum wijken al zo'n veertien jaar niet meer van elkaars zijde. Hoog tijd om een hilarische throwback op Instagram te plaatsen, dacht Bettina.

De twee lovebirds gingen dertien jaar geleden op vakantie naar Honolulu in Hawaii. Bettina deelt dat ze, op de dag dat het stel de reis boekte, met een ruzietje de deur was uitgestormd. "om heel kwaad een stuk te gaan rijden in m'n auto. Om na een tijdje te bellen: 'misschien moeten we de hele reis maar afblazen!'".

Boottocht

Zo gezegd, niet gedaan, want Bettina en Jim hebben die reis gewoon gemaakt. Eerst een week naar New York en daarna naar Hawaii. Jim werd die week 21 en Bettina dacht een leuke verrassing te hebben bedacht. Ze gingen een boottocht maken, tafel voor twee, bij kaarslicht, op het dek en met een ondergaande zon. Maar dat bleek toch even tegen te vallen.

Voetbalkantine

Uiteindelijk belandde het koppel namelijk op een boot in een voetbalkantine-achtige ruimte en moesten ze plaats nemen aan een tafel met acht personen. "Dus vervolgens hebben we, half zeeziek, genoten van een soort huzarensalade-buffet (per tafel werden we omgeroepen om op te komen scheppen)", schrijft Bettina. "Terwijl er 2 uur lang een meneer, die tegenover me zat (en dan bedoel ik niet m'n eigen meneer) met open mond naar m'n decolleté zat te staren. Zo blij dat ik me voor Jim zo mooi en sexy had aangkleed".

Maar na die vakantie is het allemaal goed gekomen, aldus Bettina. Zij en Jim zijn gaan samenwonen en hebben bijna geen ruzie meer gehad.

In maart sprak William Rutten nog met Jim voor de online serie Op de gevoelige plaat en dat interview is in de video hierboven te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.