Terug

Volg Shownieuws

Bettina Holwerda blikt terug op levensveranderende periode

Bettina Holwerda blikt terug op levensveranderende periode

Nieuws

27 jan 2021, 13:03

Bettina Holwerda blikt op social media terug op haar hoofdrol in de musical Grease. Tijdens deze productie sloeg de vonk tussen haar en Jim Bakkum over. Toch had het amper iets gescheeld of de twee stonden nooit met elkaar op het podium.

Zo schrijft ze bij onderstaande foto's: "Het is soms zo gek om te bedenken dat door 1 beslissing je leven zo anders had kunnen lopen. Ik heb Jim ontmoet bij de musical 'Grease'. Hij speelde de mannelijke hoofdrol en ik de vrouwelijke en 'the rest is history' (lekker cliché)."

Het scheelde niets over de rol van Sandy ging bijna aan Bettina voorbij. "Eigenlijk waren er al anderen gevraagd voor de rol van Sandy. En eigenlijk was ik veel te laat met aanmelden voor de audities, omdat ik al heel ver was in het auditie proces voor rol in 'Cats' (...) En eigenlijk wilde de producent op het laatst een ander voor die rol, maar (o.a.) Jim wilde mij, omdat ik zo'n lekker ad-libje deed tijdens de auditie."

Bettina besluit - op aandringen van haar omgeving - toch auditie te doen voor de rol. "Ik kwam verder en verder tot we, van de honderden meisjes, (tenminste, in mijn hoofd waren het er zoveel) nog maar met 3 potentiële Sandy's over waren. (...) Maar die laatste auditie kwam niet snel, want Jim kon niet. Dus ging het nog weken duren, want de chemie tussen Sandy en Danny is essentieel."

De musicalster schrijft over de laatste, allesbeslissende, auditie voor de hoofdrol: "Eén voor één moesten we zingen met Jim en een scène spelen (...) Na lang overleg mocht ik binnen komen en werd me gezegd dat ik de rol had gekregen!"

De vonk tussen Bettina en Jim sloeg snel over en inmiddels is het stel getrouwd en hebben ze drie kinderen. Bettina grapt nog na aan het einde van haar bericht: "Inmiddels hebben we 16 kinderen en zijn we bijna 10 jaar getrouwd. We maken nu altijd de grap dat ik auditie heb moeten doen om zijn vrouw te mogen worden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.