Terug

Volg Shownieuws

Bibi vindt neptanden-trend helemaal niets

Nieuws

22 sep 2021, 14:20

Bibi, de vriendin van Waylon, heeft helemaal niets met facings. In haar vaste column in Flair legt ze uit waarom ze geen fan is van deze neptanden-trend.

Voordat de zangeres en influencer een BN'er werd, werkte ze onder meer als orthodontist-assistente. Ze heeft dan ook al veel gebitten van dichtbij mogen bewonderen. "Ik begin spontaan te klappertanden als ik zie hoe het schoonheidsbeeld op dit gebied aan het veranderen is. Ik zie overal dezelfde tanden. Het lijkt wel of iedereen met het verloren kunstgebit van hun grootvader in naar buiten is gewandeld", vertelt ze in het blad.

Ze kan het dan ook niet laten om een sneer uit te delen naar de Roelvink-broers die naar Turkije afreisden voor hun facings. "Je lach is juist iets wat je onderscheidt van de rest. Een scheef tandje hier en daar is toch niet zo erg? Waarom zou je je gezonde tanden kapot laten slijpen tot piranha-vormige bijtspijkers en er vervolgens hetzelfde kapje overheen laten zetten dat Donny en Dave gebarterd hebben gekregen in Turkije?" Bibi sluit haar column dan ook af met deze boodschap: "Het is niet voor niets dat jouw gebit staat voor wie je bent, jou onderscheidt van de rest (...)"

De vriendin van Waylon trakteert haar fans en volgers regelmatig op schattige foto's en video's van haar gezinsleven, zoals het supergrappige filmpje dat bovenaan de pagina is te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.