Terug

Volg Shownieuws

Bickel Krabbé vertelt hoe het nu met zijn vader Martijn gaat

Nieuws

8 juli 2024, 19:39

Martijn Krabbé kwam begin maart met het schrikwekkende nieuws dat hij ziek is. Voor de camera van Shownieuws heeft zijn zoon Bickel nu een korte medische update gegeven.

"Naar omstandigheden gaat het goed", vertelt Bickel. "Hij wil zelf niet heel veel kwijt over zijn medische toestand, dus dat respecteer ik ook. Alles wat hij wil dat mensen weten, staat in zijn Instagram-post."

"We hebben veel steun aan elkaar, zien en spreken elkaar veel. Naar omstandigheden gaat het goed. Het is mooi om te zien hoeveel mensen om hem geven, bezorgd zijn en er op reageren. Ik heb wel een paar mooie reacties voorbij zien komen", aldus Bickel tot slot.

Shownieuws sprak hem verder ook over zijn nieuwe single, zie onderstaande video:

Bickel Krabbé over zijn nieuwe single en zijn vader
2:48
Bickel Krabbé over zijn nieuwe single en zijn vader

Ernstig ziek

"De eerste resultaten van mijn scans zijn binnen en die zien er zowaar goed uit", schreef zijn vader Martijn eerder zelf op het sociale mediakanaal (zie video hieronder). "Het lijkt erop dat ik vooralsnog veel geluk heb en eigenlijk dankbaar moet zijn."

"Laat ik het zo zeggen; het had veel erger kunnen zijn. Maar het is nog te vroeg om te zeggen wat er nu eigenlijk aan de hand is. Mijn ziekte is mijn intimiteit op dit moment en dat blijft het liefst zo lang mogelijk. Ik hoop dat jullie dat begrijpen."

Tekst gaat verder onder de video.

Vreselijk nieuws rondom gezondheid Martijn Krabbé
2:22
Vreselijk nieuws rondom gezondheid Martijn Krabbé

Werk

Martijn heeft zijn werk neergelegd en het is nog onduidelijk wat de plannen daarvoor zijn. Eerder deelde hij nog zijn plannen voor de toekomst. Zie meer daarover in de video hieronder...

Martijn Krabbé zegt te zullen stoppen als tv-presentator
0:53
Martijn Krabbé zegt te zullen stoppen als tv-presentator

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.