Terug

Volg Shownieuws

Bijzondere mijlpaal voor MAFS-Rowan en Astleigh: 'Ontzettend veel liefde'

Nieuws

14 sep 2022, 11:28

Trouwen met een onbekende heeft voor veel kandidaten van Married at First Sight niet goed uitgepakt. Rowan en Astleigh bewijzen dat het wél mogelijk is om op deze manier de ware liefde te vinden. De twee zijn nog steeds samen en zijn inmiddels zelfs al een jaar getrouwd!

Op Instagram plaatst Rowan een prachtige foto van een jaar geleden. "1 jaar getrouwd met de liefde van mijn leven. 1 jaar van lachen en genieten, 1 jaar van kietelen en knuffels, 1 jaar van stappen maken voor ons samen, 1 jaar van ontzettend veel liefde. Ik hou van je en op naar de volgende 100 jaar", schrijft ze erbij.

Ondanks dat het experiment bijzonder goed uitpakte voor het liefdeskoppel, miste er volgens Astleigh toch iets...

Hij heeft zijn vrouw nooit echt ten huwelijk gevraagd. Waarschijnlijk heeft Astleigh gedacht dat daar verandering in moest komen. Hij heeft zijn Rowan namelijk ten huwelijk gevraagd tijdens een romantische vakantie op Ibiza. In bovenstaande video is te zien hoe Astleigh zijn liefje ten huwelijk vroeg.

Het avontuur van Rowan & Astleigh in MAFS
1:04
Het avontuur van Rowan & Astleigh in MAFS

MAFS-kinderen

Niet alleen bij Rowan en Astleigh is het experiment geslaagd. Zo zijn Sonny en Dylan nog samen en hebben Chantal en Nikolai zelfs kinderen.

MAFS-Chantal en Nikolai verwelkomen tweeling
1:01
MAFS-Chantal en Nikolai verwelkomen tweeling

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.