Terug

Volg Shownieuws

Bijzondere onthulling dochter Kluun

Bijzondere onthulling dochter Kluun

Nieuws

18 okt 2022, 19:40

Voor Kluun (58) was het boek Komt een Vrouw Bij De Dokter zijn grote doorbraak. Dochter Eva heeft het boek nooit willen lezen, vertelt Kluun in de podcast 30 Minuten Rauw van Ruud de Wild.

Kluun werd door het boek Komt een Vrouw Bij De Dokter meteen een bekende schrijver, maar daarnaast was hij ook meteen een gehate man. In het boek gaat de hoofdpersonage Stijn vreemd terwijl zijn vrouw Carmen kanker heeft. Het boek is gebaseerd op het leven van Kluun zelf, die destijds zijn terminaal zieke vrouw Judith bedriegt. Judith en Kluun krijgen samen een dochtertje Eva.

Grote hit

Het boek is in 2003 uitgebracht en is een grote hit, het boek wordt zelfs verfilmd met grote namen: Barry Atsma en Carice van Houten in de hoofdrollen. Aan Ruud vertelt Kluun dat dochter Eva het boek niet heeft gelezen. Ruud stelt de vraag of Kluun het boek expres heeft achtergehouden voor zijn dochter, reageert Kluun ontkennend: "Nee, ze wil het gewoon niet lezen, ook als de film een keer op televisie komt en ze toevallig samen zijn die avond, wil ze die niet zien."

Te dichtbij

Volgens Kluun komt het boek te dichtbij voor zijn dochter. "Eva zegt: 'Ik weet hoeveel jij van mijn moeder hebt gehouden', en zij noemt Nathalie, mijn ex-vrouw, ook mama. ‘En ik weet ook dat mama en jij een verhouding hebben gehad, en ik heb daar vrede mee. Maar voor de rest: ik wil het verhaal dat ik ken van mijn moeder, en het dagboek van mijn moeder, dat wil ik voor mij houden."

Voor het laatste nieuws over nationale en internationale sterren kan je elke dag kijken naar Shownieuws op SBS6. In de video bovenaan de pagina zie je de aflevering van 17 oktober.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.