Terug

Volg Shownieuws

Bizzey kruipt in huid van dakloze: 'Hij zit hier zielig te bedelen'

Nieuws

20 juni 2023, 15:45

Rapper Bizzey die als geen ander muziek kan produceren, verdient tegenwoordig geld als water. Toch was dit in het verleden heel anders. Bizzey, die in werkelijkheid Leendert Roelandschap heet, groeide op in een gezin, dat het niet erg breed had. In een nieuwe aflevering van In Your Face kruipt de artiest, zoals je ziet in bovenstaande video, in de huid van een dakloze...

In Nederland leven bijna een miljoen mensen onder de armoedegrens. Hoewel Bizzey nu alles heeft wat zijn hartje begeerd, legt hij voor de camera uit dat geld voor hem geen rijkdom is. Bizzey krijgt vervolgens een complete make over neemt plaatst op een bankje om vervolgens te smeken om geld. Presentatoren Benjamin en Jaap vallen hem continu lastig. Het is een experiment om te kijken hoe voorbijgangers reageren. Grijpen zij in? Je ziet het in de video bovenaan de pagina.

'Fucking racistisch'

Eerder deze maand werd de morele grens van Eloise van Oranje getest. Zie onderstaande video.

Eloise wordt boos om racistische opmerking
1:01
Eloise wordt boos om racistische opmerking

Als Eloise nietsvermoedend met een vriend op het terras zit, weet de dochter van prinses Laurentien en prins Constantijn niet wat ze hoort. "Doe even normaal joh, wat ben jij fucking racistisch zeg", zegt Eloise als ze hoort dat twee mannen racistische opmerkingen naar het hoofd van actrice Noël van Kleef slingeren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.