Terug

Volg Shownieuws

Bizzey open over zijn depressie en verslaving

Nieuws

1 juli 2024, 17:10

In de nieuwste aflevering van het programma Rooijakkers Over De Vloer ontvangt presentator Art Rooijakkers de artiest Bizzey (zie video). Tijdens het interview deelt Bizzey openhartig over een zware periode in zijn leven waarin hij kampte met een depressie en verslaving...

Bizzey beschrijft hoe zijn succesvolle carrière in 2019 te veel werd voor hem, waardoor hij door extreme vermoeidheid en een wietverslaving in een langdurige depressie terechtkwam. "Die hebben toch geen zin in mij. Komt hij weer aan, die donkere wolk," dacht hij vaak.

Depressie

Zijn depressie werd zo ernstig dat hij op een gegeven moment het leven niet meer zag zitten. Hij dacht dat een diner dat hij op kerstavond organiseerde voor de stichting Het Vergeten Kind zijn laatste avond zou zijn. "Ik dacht: ik doe dat en dan ben ik er wellicht morgen niet meer," onthult hij.

Het kerstdiner bleek echter een ommekeer in zijn leven. "Die kinderen waren gewoon zo echt en hadden zoveel heftigere dingen meegemaakt. Toen dacht ik voor het eerst sinds een hele tijd weer: misschien ben ik helemaal geen slecht mens. Misschien ben ik wel lief." Dat was precies wat Bizzey op dat moment nodig had.

Hulp

Dit inzicht motiveerde Bizzey om professionele hulp te zoeken. Later keerde hij regelmatig terug naar de stichting om hen te bedanken. "Voor het openen van mijn ogen, dat ik nog heel veel heb om voor te leven." Dankzij een verblijf in een afkickkliniek om van zijn wietverslaving af te komen en met de steun van Renée, wist Bizzey uit zijn dal te klimmen. "Ik ben veel rustiger geworden en heb de rust gevonden in God."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.