Terug

Volg Shownieuws

BN'ers reageren na vreselijk nieuws over vrouw Ronald Koeman

Nieuws

28 juni 2024, 22:05

Eerder deze maand liet de vrouw van Ronald Koeman, Bartina, in VROUW laten weten dat ze opnieuw borstkanker heeft (zie video). In weekblad Party blikken verschillende BN'ers die deze ziekte ook hebben gehad terug op deze voor hun heftige periode.

De beroemde dwarsfluitiste Berdien Stenberg heeft ook borstkanker gehad. "De allereerste reactie is dat je enorm schrikt. Ik vond het vooral erg voor mijn familie. Dat geeft aan hoe dierbaar familie voor je is", zo vertelt ze over de beginfase.

Ellen ten Damme heeft ook de vreselijke ziekte overwonnen. De zangeres kreeg de ziekte voor het eerst in 2005, deze keerde in 2017 terug en hiervan genas ze. In 2022 kreeg ze opnieuw slecht nieuws en was de borstkanker weer terug. "Als je er niet aan doodgaat, ben je daarna extra gelukig. Dus dan is er feitelijk niks aan de hand, behalve dat je wat tijd kwijt bent aan de medische perikelen. Ik heb dat maar beschouws als medische avonturen", aldus Ellen.

Ook Désirée Manders, beter bekend als Desray van 2 Brothers on the 4th Floor, kreeg eind 2019 borstkanker (zie onderstaande video). "Toen ik was gecheckt en bleek dat het niet goed was, stond mijn wereld op z'n kop", zo vertelt ze erover. "Gelukkig werd meteen duidelijk dat er goede behandelplannen waren."

Tekst gaat verder onder video.

Zangeres Desray (2 Brothers on the 4th Floor) heeft borstkanker
5:43
Zangeres Desray (2 Brothers on the 4th Floor) heeft borstkanker

Positief

Ondanks de ziekte blijft Bartina positief. "Ik pluk de dag en geniet ontzettend van het leven. Ik doe alleen nog maar dingen waar ik heel veel plezier in heb. De rest skip ik allemaal. Ik heb geleerd om te luisteren naar mijn lichaam", zo liet ze weten in VROUW.

Voor Ronald is het moeilijk dat de ziekte terug is. "Maar ik ben een sterke vrouw", verklaart ze. "Ik kan dit aan. Daar ben ik wel achter. Ik loop ook niet de hele dag te zeuren en te klagen. En ik ben heel zelfstandig. Dat heb ik wel geleerd in deze wereld."

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.