Terug

Volg Shownieuws

Bonje tussen zussen OG3NE en hun vader

Nieuws

25 juni 2022, 16:34

De OG3NE-zusjes Shelley, Amy en Lisa hebben op dit moment 'geen goede relatie' met hun vader, Ricardo Vol. Dat heeft het management van het drietal bevestigd aan Shownieuws.

Yvonne Coldeweijer van juicekanaal Life of Yvonne, maakte op haar Instagram bekend dat Ricardo een cryptische post zou hebben geplaatst over 'ondankbaarheid'. De post zou later weer verwijderd zijn. Vervolgens was het de roddelvlogger opgevallen dat Amy haar vader zou hebben ontvolgd. Ook zou ze de vriendin van haar vader, Janine, niet meer volgen. Yvonne suggereerde daarom dat er mogelijk een ruzie gaande zou zijn tussen de zusjes en hun vader.

Relatie vader en OG3NE-fan

Kort nadat de moeder van de zussen van OG3NE in 2017 overleed, vond vader Ricardo al snel de liefde bij een 20-jarige fan van OG3NE, Janine. De zussen waren blij voor hun vader, ondanks alle ophef in de media die op dat moment gaande was hierover.

'Conflict'

Yvonne heeft uiteindelijk een bericht ontvangen van Shelley waarin de zangeres vertelt over de situatie. "Hi Yvonne. Hier een berichtje namens ons alle drie. Zoals je al aangaf in je berichten, hebben we al veel moeten doorstaan als gezin. Daarnaast werken wij vanaf jonge leeftijd al heel nauw samen met onze vader, wat als familie natuurlijk niet altijd makkelijk is. Op dit moment zitten onze vader en wij niet op één lijn en hebben we wat ruimte en rust nodig naar elkaar toe. Graag houden wij dit verder privé om hier een goede balans in te vinden. X", laat Shelley weten.

Het is niet duidelijk waarom de zussen momenteel niet op één lijn zitten met hun vader.

Afgelopen donderdag werd bekend dat Lisa opnieuw verliefd is, meer hierover bekijk je in de video bovenaan de pagina.

(Bron: Instagram lifeofyvonne)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.