Terug

Volg Shownieuws

Bridget laat zich uit over Hazes-rel Sarah van Soelen

Nieuws

7 juni 2022, 15:35

De rel tussen Sarah van Soelen en de makers van de nieuwe documentaire over haar ex André Hazes is nog altijd niet gesust. Bridget Maasland, ook een ex van de zanger, heeft zich nu ook uitgelaten en kiest partij...

Ze steunt Sarah, zo werd eerder deze week duidelijk in RTL Boulevard. Sarah liet onlangs aan Shownieuws weten dat ze er geen behoefte aan heeft om zichzelf terug te zien in de documentaire, die later dit jaar op Videoland moet verschijnen. Ze wil eruit geknipt worden. En Bridget snapt haar wel. "Ik kan me wel voorstellen dat je daar niet weer in mee getrokken wil worden. Het is toch uit?", aldus de presentatrice in RTL Boulevard.

Sarah van Soelen niet blij met documentaire André Hazes
2:12
Sarah van Soelen niet blij met documentaire André Hazes

De makers van de André Hazes-documentaire kunnen nog altijd niet zeggen of zijn ex en haar familie in de docu te zien zullen zijn. "Op dit moment zitten we nog midden in het maakproces", zei de zegsvrouw vorige week tegen ANP. "We kunnen daarom nu nog niets zeggen over wie er wel en niet te zien zal zijn."

Videoland-rel Sarah en André nog niet gesust
2:06
Videoland-rel Sarah en André nog niet gesust

De opnames van de docu begonnen toen Hazes en Van Soelen nog een relatie hadden. Inmiddels lijkt hij het weer goed te kunnen vinden met zijn ex Monique Westenberg, met wie hij een zoon heeft. Het gezin was recent samen op vakantie in de Verenigde Staten.

André en Monique: liefde door de jaren heen
1:53
André en Monique: liefde door de jaren heen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.