Terug

Volg Shownieuws

Britney Spears bedankt #FreeBritney beweging

Nieuws

5 okt 2021, 12:56

Britney Spears heeft haar fans via sociale media bedankt voor hun onvoorwaardelijke steun in de strijd om het curatorschap met haar vader Jamie. Vader Spears werd afgelopen week door rechter Penny per direct afgezet als toezichthouder, omdat de huidige situatie volgens de rechter onhoudbaar was. Britney zegt niet zo ver te hebben kunnen komen zonder haar fans.

"De #FreeBritney beweging...ik heb er geen woorden voor. Dankzij jullie en jullie constante vasthoudendheid word ik nu bevrijd uit dit curatorschap. Mijn leven gaat weer de goede kant op!!! Ik heb gisteravond twee uur lang gehuild omdat ik de allerbeste fans ter wereld heb en dat realiseer ik me maar al te goed. Jullie voelen mijn hart en ik die van jullie, zo is het!," aldus Britney.

Op 12 november vindt er een nieuwe hoorzitting plaats waarin de rechter bepaalt of er een definitief einde komt aan Britneys curatorschap. Tot die tijd neemt een door de zangeres en haar advocaat Mathew Rosengart voorgedragen financieel adviseur de taken van Jamie waar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.