Terug

Volg Shownieuws

Britney Spears: "Mensen hebben geen idee wat mij persoonlijk is aangedaan"

Nieuws

28 dec 2021, 10:32

Waar er het afgelopen jaar veel naar buiten is gekomen omtrent de curatele waar Britney Spears dertien jaar lang onder stond, is er volgens de zangeres veel meer gebeurd.

In een lang bericht schrijft de zangeres op Instagram dat ze onder meer haar frustraties over het toezicht altijd voor zich heeft gehouden. "Ik gilde vaak als ik alleen was, ik hield de pijn verborgen. Mensen hebben geen idee wat mij persoonlijk is aangedaan. Ze zeggen dat je naar de bron, naar de persoon die je pijn heeft gedaan moet om te kunnen helen. Dat heb ik nooit kunnen doen. Ik koos voor ontkenning want ik wilde geen conflicten. Ik deed aardig, was nep, maar van binnen schreeuwde ik".

In haar lange betoog vervolgt ze. "Het zal wel gek overkomen dat ik niet eens meer met mijn muziek bezig ben, maar na alles wat ik heb meegemaakt ben ik bang voor de mensen uit de business". De Amerikaanse zegt dat ze het afgelopen jaar enorm is gegroeid, maar dat ze nog niet is waar ze wil zijn. Haar goede voornemen is om uit haar comfortzone te treden. "Maar niet te, want ik ben maar een mens en geen superwoman", aldus Britney.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.