Terug

Volg Shownieuws

’Britney Spears werd vóór het curatorschap al onder de duim gehouden’

Nieuws

24 dec 2021, 13:20

Nog voordat vader Jamie Spears in 2008 toezichthouder werd over zijn dochter Britney, werd de zangeres al door haar familie onder de duim gehouden. Dat stelt Anthony Garza, een danser die met Britney samenwerkte tijdens haar Onyx Hotel Tour in 2004.

„Ons werd vanaf het begin verteld dat we elke dag een drugstest moesten ondergaan, hetgeen vrij normaal is als je op tournee bent met een artiest. Maar er werd ons ook gezegd dat we geen contact met Britney mochten hebben. Het was haar broer Bryan die ons dat oplegde”, schrijft Garza op Instagram. „Als Britney vraagt of je plannen hebt, dan zeg je nee. Als ze je vraagt om ergens naartoe te gaan, dan zeg je dat je niet kan.”

„Ik herinner me een avond waarop Britney haar crew uitnodigde in haar appartement in New York om een drankje te komen drinken. Bryan zei ons toen dat de plannen gewijzigd waren en dat Britney die avond met haar familie zou doorbrengen. En mocht ze een van ons bellen, dan moesten we vooral niet reageren. Britney zat dus de hele avond alleen thuis. Ze was woedend toen ze hoorde wat er zich had afgespeeld en eiste dat haar broer zijn excuses aan ons aanbod.”

Vrijheid

Garza is blij dat de zangeres haar vrijheid terug heeft. „Ze is zo’n ontzettend lief en leuk persoon, ik vind het afschuwelijk dat ze bijna veertien jaar lang onder het regime van haar vader heeft moeten leven. Maar zoals ik al zei: ook vóór het curatorschap werd ze al onder de duim gehouden. Die hele familie heeft van haar geprofiteerd vanaf het moment dat ze succesvol werd als tiener. Het is werkelijk te walgelijk voor woorden dat je eigen familie je dit aan kan doen. Het ging hen alleen maar om geld en Britney was hun goudmijntje.”

Eindelijk vrij

Een rechter in Los Angeles heeft vrijdag besloten dat er per direct een einde komt aan de curatele van zangeres Britney Spears. Haar vader, Jamie Spears, had ruim dertien jaar volledige zeggenschap over zijn dochter. In de video bovenaan de pagina zie je hoe er destijds in Amerika werd gereageerd op de 'vrijlating' van de Amerikaanse zangeres.

De advocaten van zowel Britney als haar vader Jamie drongen er vrijdag bij de rechter op aan een einde te maken aan de bewindvoering. Honderden fans verzamelden zich voor de deur van de rechtbank om hun steun te betuigen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.