Terug

Volg Shownieuws

Broer Peter R. de Vries deelt persoonlijke herinneringen

Broer Peter R. de Vries deelt persoonlijke herinneringen

Nieuws

22 juli 2021, 20:03

Wouter, de broer van Peter R. de Vries, hoopt dat er een plaatsvervanger komt die het werk van zijn vermoorde broer voortzet. Dat stelde hij in RTL Boulevard na afloop van de afscheidsbijeenkomst in Theater Carré in Amsterdam.

Voormalig politiewoordvoerder Klaas Wilting was ook bij het indrukwekkende afscheid aanwezig en dat is in de video hierboven te zien.

"Ik hoop voor alle mensen waar hij klaar voor stond dat er een substituut komt", zei Wouter. "Dat hebben we hard nodig, als ik zo alle namen hoor van mensen die hij heeft geholpen en alle moorden die anders niet waren opgelost. Ik denk wel dat het meerdere personen zullen moeten zijn, want Peter was uniek."

Persoonlijke herinneringen

De jonge broer van Peter R. memoreerde in zijn toespraak hoe lief zijn broer was. "Al gaf hij mij vroeger ook vaak een pak rammel, omdat ik twee jaar jonger was", voegde hij daaraan toe. De twee broers waren samen heel goed in het hooghouden van een voetbal. Hun record was 807 keer, vertelde Wouter. "Ik zal hem vooral herinneren als Peter zonder R."

Bekend Nederland

Bij het afscheid van Peter R. de Vries waren donderdag ook veel bekende Nederlanders aanwezig. Je ziet de beelden in de video hieronder:

Bekende genodigden over afscheid Peter R. de Vries
3:11
Bekende genodigden over afscheid Peter R. de Vries

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.