Terug

Volg Shownieuws

Carlo en Herald nemen drastisch besluit over huwelijk

Nieuws

19 juni 2024, 14:01

Carlo Boszhard en zijn verloofde Herald Adolfs zullen deze zomer definitief niet in het huwelijksbootje stappen. Dit komt vanwege de drukke agenda van Carlo, want hij zal binnenkort schitteren in de musical Moulin Rouge (zie video).

In weekblad Story vertellen ze meer over hun uitgestelde bruiloft. "Ik wil niet even tussendoor trouwen. Ik trouw, hopelijk, maar één keer in mijn leven en dan moet het groots zijn. Met alles erop en eraan. Inclusief huwelijksreis", zegt Herald. "Om dat te realiseren, moeten we nog even wachten. Maar dat vind ik niet erg. Het is ook wel bijzonder om Carlo mijn verloofde te noemen. Voorheen stelde ik hem voor als mijn vriend, maar verloofde klinkt toch beter."

Hoewel het nu dus nog onduidelijk is wanneer ze in het huwelijksbootje stappen, is inmiddels wel duidelijk dat er in Nederland getrouwd gaat worden en niet meer in het buitenland, zoals Carlo onlangs nog vertelde tegen Shownieuws (zie de video bovenaan de pagina). "Ik wil nu in Nederland trouwen,' laat Carlo nu weten aan Story. 'Dat heeft alles te maken met mijn ouders. Ze zijn op hoge leeftijd en reizen is voor hen te vermoeiend."

Eerder stelden ze ook al hun huwelijk uit vanwege hun verhuizing.

Tekst gaat verder onder de video.

Carlo: eerst verhuizen en dan trouwen
0:55
Carlo: eerst verhuizen en dan trouwen

Irene Moors

Twee jaar geleden vroeg Carlo zijn vriend ten huwelijk. In zijn column voor Televizier vertelde hij over het aanzoek. Met de ring verstopt in zijn toilettas reisde het stel naar Hollywood, een plek die ze "alles heeft gegeven waar we samen gek op zijn." Het gebeurde uiteindelijk allemaal in het Beverly Hills Hotel. "Dit wordt de plek, denk ik. Veertien jaar samen, het is nog maar het begin", schreef hij. Goede vriendin en televisiecollega Irene Moors gaat het stel trouwen.

Carlo en Herald gaan trouwen
1:20
Carlo en Herald gaan trouwen

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.