Terug

Volg Shownieuws

Carolien Spoor emotioneel over stressvolle periode

Carolien Spoor emotioneel over stressvolle periode

Nieuws

2 feb 2021, 21:10

De afgelopen tijd is niet makkelijk voor de meeste mensen in Nederland. Ook voor Carolien Spoor is het een stressvolle periode.

De actrice heeft een bewogen jaar achter de rug. Onlangs is ze moeder geworden van haar tweede kind en samen met haar man regisseur Jon Karthaus is ze bezig met de verbouwing van hun droomhuis. En toen kwam het coronavirus ook nog om de hoek kijken.

Op Instagram post Carolien een foto met haar twee kindjes waarbij ze schrijft: "Deze twee kleintjes voelen maar wat goed aan dat het een stressvolle periode is. Bijna alleen maar thuis met mama, @jonkarthaus die 6 dagen per week op de bouw staat (vandaag speelde Otis de hele dag dat hij 'klusjes' moest doen & het vooral heel zwaar was...), de stress van ons oude huis uit (hij had voor ons huis een liedje gemaakt op 'Hansje Pansje kevertje' dat begon met 'Dag Amsterdammetje, morgen wel weer zien'), nu tijdelijk in een vakantiehuisje verblijven en ons nieuwe huis dat als groot, maar o zo'n stressvol einddoel in zicht komt. Maar ze doen het zo goed, Otis is zo lief voor zijn broertje en als ik weer in een huilbui beland dan slaat hij een arm om me heen en zegt hij: 'het geeft niet mama'. Deze mannetjes kleuren mijn hemel elke dag weer stralend blauw, hoe donkergrijs de wolken in de wereld ook kunnen zijn. "

Carolien vindt steun bij haar man en kinderen. Daarnaast krijgt ze ook van haar volgers liefdevolle reacties als steuntje in de rug waaronder, "Jouw lieve kindjes. Jullie komen hier echt wel doorheen." en "Geniet ervan". Carolien Spoor werd vorig jaar januari voor de tweede keer moeder van zoontje Elias Willem Frederik. "Elias Willem Frederik Karthaus 16-01-2020 Wat een intens geluk. Nooit gedacht dat mijn hart zoveel liefde aan zou kunnen ❤", schrijft ze bij het schattige kiekje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.