Terug

Volg Shownieuws

Caroline van der Plas door het stof: 'Maarten had gewoon gelijk'

Caroline van der Plas door het stof: 'Maarten had gewoon gelijk'

Nieuws

6 aug 2021, 08:28

De slimste mens-deelneemster Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging (BBB) heeft haar excuses aangeboden aan het team van de populaire tv-quiz en aan jurylid Maarten van Rossem.

Caroline vertelde woensdag aan Humberto Tan dat zij het nogal flauw vindt dat het moment waarop ze Maarten corrigeerde in een gesprek na een vraag over D-day, de tv-uitzending niet had gehaald. Volgens de politica zou het eruit zou zijn geknipt, omdat het imagoschadend zou zijn voor Maarten.

Volgens de eindredactie van de tv-quiz hebben ze Caroline juist in bescherming genomen, omdat haar verhaal echt niet klopte, zo laat men donderdag aan Shownieuws weten in een reactie. Caroline heeft voor de camera van Shownieuws inmiddels haar excuses aangeboden (zie video bovenaan het artikel).

D-day

In het gesprek over D-day vertelde Maarten van Rossem dat het niet duidelijk is waar die D voor staat, waarop Caroline hem corrigeerde: "Die D staat voor decision. Het is een decision day." Maarten: "Dat is niet waar, daar heb ik echt nog nooit van gehoord." Van Rossem haalde donderdag flink uit naar Caroline.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.