Terug

Volg Shownieuws

Charly Luske: 'Ik ken honderden collega's die vreemdgaan'

Nieuws

19 apr 2022, 12:13

Charly Luske zat dinsdagochtend in Koffietijd en ook daar werd gevraagd naar zijn relatieproblemen met Tanja Jess. En in tegenstelling tot zijn ongemakkelijke reactie van zaterdag voor de camera van Shownieuws, ging hij nu wel in op vragen van Koffietijd-presentatrices Vivian Slingerland en Quinty Trustfull.

Shownieuws-tafel over reactie Charly Luske in Koffietijd
2:11
Shownieuws-tafel over reactie Charly Luske in Koffietijd

De zanger liet onder meer weten dat het "naar omstandigheden wel goed" met hem gaat. "Het is iets wat we intern moeten oplossen en daar doen we ons best voor, nog steeds", doelend op hun huwelijksproblemen die het onlineprogramma RoddelPraat onlangs onthulde. Charly wil er verder niet veel over kwijt: "Het is ook iets wat eigenlijk natuurlijk de buitenwereld gewoon niet echt aangaat. Het is gewoon een privékwestie."

Wanneer Vivian er niet langer omheen draait en de situatie als vreemdgaan bestempelt, laat Charly weten dat hij veel mensen heeft gesproken die zeggen dat ze dit ook hebben doorgemaakt, maar dat dit niet op straat ligt. En: "Er zijn ook honderden collega's van wie ik het weet en van wie het niet op straat ligt, maar met die juicekanalen waarschijnlijk binnenkort wel. Dat is de tijd waarin we leven. Het gaat in principe niemand iets aan. Het is iets intern en dat is al erg genoeg en we werken eraan."

Opvallende reactie Charly Luske na bekentenis huwelijksproblemen
1:11
Opvallende reactie Charly Luske na bekentenis huwelijksproblemen

Afgelopen zaterdag sprak Shownieuws Charly nog op het voetbalveld, waar hij in actie kwam voor het Nationale Artiesten Elftal en daar reageerde hij nogal ongemakkelijk voor de camera van Shownieuws, zo is in bovenstaande video te zien.

Shownieuws-tafel reageert op ongemakkelijke Charly Luske
3:38
Shownieuws-tafel reageert op ongemakkelijke Charly Luske

Huwelijksproblemen

Charly schreef eerder in een emotioneel bericht over zijn relatieproblemen: 'I fucked up. En dat spijt mij enorm. Ik werk al langere tijd aan mijn issues, maar helaas ben ik er nog niet..."

Charly Luske laat van zich horen
1:56
Charly Luske laat van zich horen

En: "Het allerergste is dat ik m'n geliefde gezin zo te kort heb gedaan, dat vind ik verschrikkelijk. Ik neem volledige verantwoordelijkheid voor m'n acties en ga nog harder werken aan mezelf. In dit alles had ik me geen betere partner kunnen wensen dan Tanja en ik houd nog steeds zielsveel van haar. Ik hoop dan ook dat jullie haar en onze kinderen rust, respect en privacy gunnen."

Tanja reageerde eerder op de onthulling van het onlineprogramma RoddelPraat dat Charly zou hebben opgebiecht dat hij "berichten" had uitgewisseld met een andere vrouw. Zelf wilde ze niet in haar bericht in detail treden, maar ze erkende dat "Charly problematisch gedrag laat zien. Dat er sprake is van een hardnekkige behoefte aan bevestiging waardoor hij bepaalde verleidingen niet kan weerstaan. (...) Wij zijn al ruim 21 jaar samen dus ik ben op de hoogte van Charly's extreem onveilige jeugd en ken zijn demonen en issues".

Ook haalde Tanja keihard uit naar RoddelPraat: "Deze 'mensen' deinzen werkelijk nergens voor terug", schreef ze, mede namens haar man. "Maken zich schaamteloos schuldig aan misogynie, racisme, seksisme, ageisme. (...) Ze vullen hun zakken over lijken via de diepste, donkerste grachten van hun ziel."

Tanja Jess reageert op huwelijksproblemen met Charly Luske
4:18
Tanja Jess reageert op huwelijksproblemen met Charly Luske

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.