Terug

Volg Shownieuws

Charly Luske woest na vreselijke reacties

Charly Luske woest na vreselijke reacties

Nieuws

20 aug 2022, 10:05

Charly Luske heeft zich in de nacht van vrijdag op zaterdag behoorlijk opgewonden. Een 'fan' plaatst vreselijke reacties onder een Instagram-bericht van Charly. Hij onderneemt actie...

De zanger deelt vrijdag een foto van zichzelf en die kan rekenen op een hoop leuke reacties. Zijn vrouw Tanja Jess reageert ook met een emoji met hartjesogen.

Op die reactie van Tanja komen echter vreselijke commentaren binnen. Een Instagram-gebruiker schrijft namelijk: "Vieze pedo. Verdedig dat varken maar. Weet je zeker dat hij nooit aan jullie kinderen heeft gezeten?"

Charly vindt het walgelijk en deelt de berichten in zijn Instagram Stories. "Deze persoon graag rapporteren voor pesten of haatdragende taal", vraagt hij zijn volgers. Vervolgens deelt hij de gebruikersnaam van de 'pester' en schrijft erbij: "Zo. Jij wil graag aandacht? Alsjeblieft!"

Roerige maanden

Charly Luske en Tanja Jess zijn alweer 14 jaar getrouwd. Het koppel heeft een paar roerige maanden achter de rug, mede door het uitlekken van seksueel getinte berichten van hem aan een andere vrouw.

Ze hebben de zware storm samen overleefd. Het koppel was onlangs in Volendam en hadden de grootste lol toen ze besloten om in klederdracht op de foto te gaan:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.