Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Nieuwe look voor Charly Luske en Tanja Jess

Nieuws

31 juli 2022, 21:48

Charly Luske en Tanja Jess hebben de grootste lol samen als ze besluiten tijdens een dagje Volendam in klederdracht op de foto te gaan.

Charly post: "Het moest er een keer van komen… #volendam wat ben je mooi. 😂👋🏼👫. Die broek zit heerlijk trouwens, doe 'm nooit meer uit 🤡😂."

En Tanja laat weten: "When in Volendam... #volendam  #costume  #klederdracht  #erwasgeenontsnappenaan  #happyhusband #vraagmenietwaarom."

Het koppel heeft een paar zware maanden achter de rug, mede door het uitlekken van seksueel getinte berichten van Charly aan een andere vrouw. Jess omschrijft de periode als een "work in progress", zo vertelt ze onlangs in het tijdschrift Beau Monde. "Als je honderd jaar samen bent, gooi je niet zomaar de handdoek in de ring."

De actrice zegt niet te weten wat de toekomst zal brengen. "Wat ik wel weet, is dat we sowieso een team blijven en in verbinding met elkaar blijven. Onze basis is heel sterk en er is nog steeds heel veel liefde tussen ons. Wij vinden onze weg wel. Of dat helemaal volgens de tradities is, of zoals andere mensen dat doen, is nog niet duidelijk."

Jess noemt als voorbeeld dat gedacht wordt dat een 'goede' relatie aan bepaalde criteria moet voldoen, zoals het altijd trouw blijven aan elkaar. "Ik heb liever een kerel die een keertje vreemdgaat, maar met wie ik een fantastisch leven heb, dan iemand die altijd trouw is, maar me niet respecteert of niet begrijpt."

Meerdere vormen

Volgens Luske spreken partners met elkaar af hoe ze hun relatie zien. "Er is niet één manier om samen te leven, er zijn meerdere vormen. Wij zijn aan het kijken wat het beste bij ons past."

Gevraagd naar hoe de twee hun gezin over vijf jaar voor zich zien, antwoordt Jess dat ze wil dat ze "allemaal blij en gelukkig zijn, in welke vorm dan ook." Dat wil ook Luske. "Wat er ook gebeurt, er zal altijd heel veel liefde tussen ons vieren zijn."

Charly Luske en Tanja Jess geven duidelijkheid na zware maanden
2:16
Charly Luske en Tanja Jess geven duidelijkheid na zware maanden

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.